BINE AŢI VENIT!

"Imaginaţi-vă utilizând ambele mâini, ambii ochi, cele zece degete, ambele picioare şi creierul dumneavoastră, toate simultan. Imaginaţi-vă copilul dumneavoastră sau pe dumneavoastră aşezaţi la pian, citind notele şi interpretând la prima lectură partiturile. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care vă invit să începeţi lecţiile de pian sub îndrumarea mea şi a colaboratorilor Şcolii de Muzică PianoForte.", profesor fondator Diana Brătan.

Scoala de pian

Profesor Diana Brătan împreună cu elevii şi profesorii Şcolii de Muzică PianoForte au aniversat 11 ediţii ale recitalului Poveşti muzicale la pian cu oameni mici şi mari, recital dedicat elevilor şcolii, invitaţilor lor şi tuturor celor care iubesc muzica la pian, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe informaţii de la ultimele ediţii ale recitalului, precum şi pentru detalii privind ediţia a XII-a, n luna decembrie 2014, la care vă invităm cu bucurie, accesaţi comunicatul de presă. Vă aşteptăm cu drag!

Şcoala de Muzică PianoForte vă oferă lecţii de pian individuale, într-un spatiu deosebit (casă de epocă), special amenajat scopului nostru, studiul muzicii la pian. Profesor Diana Brătan şi colaboratorii săi predau cursuri de pian atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari, indiferent că sunt începători într-ale pianului sau mediu-avansaţi, obiectivul orelor de pian fiind acela de a implini aspiraţiile dumneavoastră personale în materie de muzică şi cântat la pian, indiferent că sunt cu scop recreativ sau profesional. Studiul pianului se face după o metodă originală, ce se pliază pe specificul şi pe nivelul de cunoştinţe al celor dornici să înveţe să cânte la pian. Mai multe detalii despre ce presupune o lecţie de pian aflaţi pe pagina lecţiilor de pian.
Rezultatele muncii dumneavoastră la pian pot fi încununate, în măsura în care vă doriţi, prin participarea la recitalurile de pian pe care le organizăm bianual pentru şi împreună cu elevii noştri, într-una dintre cele mai frumoase săli de concerte ale Bucureştilor.

Am aniversat deja zece ediţii ale recitalului Poveşti muzicale cu oameni mici şi mari. Vă mulţumim pentru participare şi vă invităm cu drag la a XII-a ediţie, programată pe luna iunie 2014, începând cu ora 1030 (detalii aici). Pe lângă recitalul în sine, cei prezenţi au avut parte, deja conform tradiţiei, şi de o supriză muzical-artistică :) Vă aşteptăm cu voie bună la următoarea ediţie a recitalului nostru la pian. Veţi avea astfel ocazia sa fiţi alături de cei ce şi-au decoperit pasiunea pentru pian în încercarea lor de a vă încânta cu poveşti muzicale interpretate cu suflet la acest nobil instrument.

De n-ar fi fost nu s-ar fi povestit: