Recitaluri de pian

Profesor de pian, Diana Bratan

lectii de pian twitter lectii de pian facebook lectii de pian googleplus lectii de pian youtube lectii de pian email

Comunicat de presa: Recital de pian si de canto "Povesti muzicale cu oameni mici si mari"

Daca ati ajuns pe pagina noastra inseamna ca sunteti deja atras de minunata lume muzicala a pianului. Pentru a va devoala frumusetea muzicii cantata la pian, va asteptam cu drag la a XV-a editie a recitalului nostru, programata in luna decembrie 2017, in sala de spectacole a Tinerimii Romane din București. Intrarea spectatorilor este libera.

Elevii si profesorii Scolii de Muzica PianoForte, alaturi de profesorul fondator Diana Bratan, au sarbatorit sambata, 11 decembrie 2016, XIV editii ale recitalului "Povesti muzicale cu oameni mici si mari", recital desfasurat in sala de spectacole Godot Cafe-Teatru din București. Recitalul de pian si de canto sustinut de elevii scolii noastre a reprezentat o reusita prin prisma progresului evident al acelora dintre cursanti care au cantat de cateva editii deja în cadrul recitalului, si un spor de încredere si de entuziasm pentru cei care s-au aflat la prima experienta cu public. Intrarea pentru spectatori a fost libera, lumea asistand de la mic la mare, la ceea ce a fost un spectacol emotionant prin pasiunea cu care elevii ne-au povestit muzical, vocal prin cantece si instrumental la pian.

Aceste evenimente sunt special oferite cursantilor de catre scoala noastra de muzica, pentru a-i stimula pe cursanti în studiul lor si pentru a-i bucura pe cei dragi si pe melomanii care vin sa îi asculte din afectiune fata de acestia si fata de muzica de calitate interpretata live pe o scena.

"Povesti muzicale cu oameni mici si mari" - editiile recitalului de pian si de canto:

Afisele recitalurilor Scolii de Muzica PianoForte

Top