Comunicat de presă: Recital de pian şi canto "Poveşti muzicale cu oameni mici şi mari"

Vă aşteptăm cu drag la a XII-a ediţie a recitalului nostru, programată în luna decembrie 2014, începând cu orele 1030. Intrarea este liberă. Detalii in curând.

recital scoala pianoforte

Şcoala de Muzică PianoForte şi profesor Diana Brătan au sărbătorit sâmbătă, 14 decembrie 2013, în sala de concerte a Muzeului George Enescu din Bucureşti. , ediţia a XI-a, a recitalului Poveşti muzicale cu oameni mici şi mari, recital de pian şi canto susţinut de elevii şcolii. Intrarea a fost liberă, lumea asistând cu mic, cu mare, la ceea ce a fost un spectacol emoţionant prin pasiunea cu care elevii ne-au povestit muzical vocal prin cântece şi instrumental la pian.

recital de pian

Mai jos puteţi viziona secvenţe din cadrul ediţiilor a V-a şi a VI-a ale recitalului nostru. Editia a V-a s-a desfăşurat pe data 11 decembrie 2010, în salonul Muzeului Naţional George Enescu, din capitală. La final, toţi cei prezenţi au avut parte de o surpriză cadou din partea Şcolii PianoForte, constând în vizitarea complexului muzeal George Enescu din Bucureşti, însoţiţi de ghidul muzeului. Aceştia au avut ocazia să vadă casa memorială în care marele compozitor şi interpret a studiat şi a compus o parte a lucrărilor sale atunci cand venea în ţară, precum şi să afle detalii despre viaţa acestuia şi despre contribuţia muzical-artistică deosebită la patrimoniul universal al muzicii:Ediţiile noastre cu poveşti la pian:

Recital de pian si canto - Povesti muzicale cu oameni mici si mari. Scoala de Muzica PianoForte.

recital de pian, recital de canto, scoala de muzica, pian, canto, tinerimea romana, povesti muzicale, oameni mici si mari, comunicat de presa, muzeul enescu

Scoala de Muzica PianoForte - spectacol de muzica pian si canto. Elevii va incanta la pian si cu vocea.